2021 ble nok et litt annerledes friidrettsår.
MHI styret er evig takknemlig for innsatsen som blir lagt ned av utøvere og våre dyktige trenerer. Tusen takk for idrettsglede og fine friidrettsøyeblikk i idrettsparken og «lunden».

MHI deltok naturligvis på færre løp & stevner, men mange barn og voksne har uansett fått en positiv idrettsopplevelse. Noen internstevner for de yngste fikk vi til, samt Furulundstafetten.

Ny klubbrekord på 800m
I starten av 2021 satte Mathilde Ruud ny klubbrekord på 800 meter. På en uke senket Mathilde rekorden to ganger. Ny klubbrekord lyder nå på 2.14.09.
Det betyr at familien Ruud har 800m rekorden i MHI for både dame og herre 🙂

Vassmyrahallen er nå tatt godt i bruk. Hallen er tilrettelagt for friidrett, og gjennom Sparebankstiftelsen SR Bank har vi nå fått på plass nytt utstyr som var nødvendig da vi flyttet fra Mandalshallen.
Tidtakerbuen er på plass, og vi skal ferdigstille den innvendig ila 1.kvartal 2022.
Arnfinn Bentsen, Steinar Haaland og prosjekt leder Åge Sæveland har lagt ned mange dugnadstimer, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Tidtakerbuen gjørs ferdig av noen av de eldste utøverne; Emma Ro og Anders Gundersen. Vi er veldig glade for engasjerte ungdommer i klubben og unge voksne.

NM i friidrett 2021
Sammen klubber i Agder friidrettskrets, var MHI med å arrangere NM i Kristiansand. MHI har tradisjonelt sett hatt ansvar i lengde gropen. Vi har tilstede 2 dager under NM med mannskap. Kalle Glomsaker var en del av hovedkomiteen og Jan Rune «Jallis» Eriksen var en del av Markedsgruppen for NM.

2022
Vi gleder oss til friidrettsåret 2022. En flying start har det blitt for et av prosjektene våres, nytt tidtakeranlegg. Mandal Lions har gitt oss kr 20.000,- og en anonym giver har gitt oss hele kr 15.000,- på lille selveste lille juleaften. Det er ikke ofte den taletrengte lederen i MHI blir stum, men fikk takket pent etter hvert – en positiv og gledelig overraskelse, og midler som kommer godt med.

Mandals maraton
En arbeidsgruppe har jobbet med Mandals maraton, og her er vi godt i gang. Lørdag 27.august har vi søkt Mandal kommune om å få gjennomføre løpet. Ny trase er oppmålt, og vi gleder oss til å presentere konseptet: Norges sydligste maraton – Mandals maraton 2022.

MHI skal også arrangere Norges sydligste løp, Skjernøyløpet. Vi er så heldige å ha blitt spurt om å overta stafettpinnen fra primus motor fam. Ersland m/flere. Noe vi selvsagt ble glade for. Løpet vil bli arrangert i fellesferien 2022.

Furulundstafetten 2022, er planlagt etter påske – enten lørdag 23 eller lørdag 30.april.
Vi satser også på å arrangere Kretsstevner, og ikke minst delta på ulike stevner 🙂

Til slutt vil vi takke våre sponsorer, som bidrar til at vi kan se opp og frem – og legge gode planer for MHI familien.

Ønsker dere et godt år!
Styret MHI friidrett.